Termeni utilizare site

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.piese-originale.net, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si drepturi de autor

Compania noastra face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

www.piese-originale.net este proprietatea SC Uniform S.R.L. - copierea integrala sau partiala a continutului acestui site este interzisa.

Preturile si disponibilitatea pieselor

Preturile pieselor prezentate pe acest site includ TVA (taxa pe valoare adaugata).
In situatia in care una sau mai multe piese comandate de catre client nu sunt livrabile, acesta va fi informat despre acest aspect si tranzactia va fi anulata partial sau total.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.piese-originale.net sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.piese-originale.net si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, clientii pot apela la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor - ANPC. In situatia in care ANPC isi declina competenta, rezolvarea litigiilor revine instantelor de judecata din Rm. Valcea, jud. Valcea, Romania.

Dispozitii finale

SC Uniform S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.piese-originale.net, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.